Kantolan luonto- ja erämatkailutila

Kantolan luonto-ja erämatkailutila on tunnelmallinen maatilamatkailun kohde. Se on perinteikäs loma-, majoitus- ja juhlapaikka riukuaitoineen, keskellä Varsinais-Suomalaista maaseutua.

Kantolan tilan päärakennus, vm.-62, on remontoitu hurmaavaksi kokonaisuudeksi vuonna 2015. Vanhoilla huonekaluilla sisustetun olohuoneen, neljän makuuhuoneen sekä keittiön talvilämmin asuinrakennus odottaa sinua, joka arvostat luonnonrauhaa ja hiljaisuutta. Idyllinen piha, jota reunustavat tilan vanhat rakennukset, on yksinomaan vuokralaisten käytössä.

Asuinrakennuksen vieressä oleva “työpirtti” on kunnostettu ajan henkeen, kauniiksi oleskelu- tai juhlatilaksi, jonne pystytään järjestämään esimerkiksi noin 40 henkilön ruokailu.

Ulkorakennuksessa olevan pihasaunan pehmeät löylyt, sekä pihaa ympäröivä luonnonlaidun lampaineen, tuovat mukavan lisän maalaisromantiikkaa.

Pihapiirissä on käytössä vanha savusauna, joka on unohtumaton kokemus kulkijalle! Savusauna lämpiää erillishinnalla tarvittaessa.

Savusaunan nurkalta lähtee hieno, yli 20 hehtaarin yksityinen luonnonsuojelualue, jonka polkujen varsilta löytyy huikeita sieni- ja marjamättäitä sekä leirinuotiopaikka, joka on vierailijoiden käytettävissä.

Varaa Kantola

Varauksen voit tehdä booking.comi:ssa tai Airbnb:ssä.

Kohteen voi varata myös täältä.